Unitat, solidaritat, diàleg i entesa

Unitat, solidaritat, diàleg i entesa Declaració de Portes Obertes del Catalanisme amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

2020-09-10T19:24:32+00:0010 de setembre, 2020|Declaracions|

La Diada Nacional de Catalunya d’aquest any se celebra en el marc  d’una crisi sanitària, econòmica i social sense precedents que interpel·la totes les forces polítiques, organitzacions i institucions. 

 
Portes Obertes del Catalanisme creu que aquest 11 de setembre ha de servir, més que mai, per reivindicar el valor de la unitat, la solidaritat, la responsabilitat, el diàleg i l’entesa. 
 
Rebutgem la confrontació dins la societat catalana i amb el govern espanyol com a via per abordar els greus problemes socials, econòmics i polítics de Catalunya i per posar en valor les legítimes aspiracions i reivindicacions del nostre país. 
 
Cridem, pel contrari, a apostar decididament pel diàleg, l’acord i el compromís al servei de la societat catalana, tal com és propi del catalanisme inclusiu i integrador, defensor de la pluralitat i de la necessitat de governar per a la majoria preservant la dignitat de les institucions nacionals catalanes. 
Barcelona 10 de setembre de 2020