Entitats de la societat civil criden a la participació

Entitats de la societat civil criden a la participació

2021-02-11T18:29:59+00:0011 de febrer, 2021|General|

Diverses entitats catalanes, conegudes pel seu compromís amb el diàleg i la recerca de solucions a la situació política que viu Catalunya, entre les quals figura Portes Obertes del Catalanisme, hem signat una crida a la participació a les eleccions del proper diumenge 14 de febrer.


ENTITATS DE LA SOCIETAT CIVIL CRIDEN A LA PARTICIPACIÓ

Les eleccions del proper dia 14 de febrer són una gran oportunitat. Catalunya necessita una nova governació, que li permeti superar les conseqüències de la Covid -19 i sortir de la situació de paràlisi política, institucional i administrativa en què es troba.

Això només serà possible amb la implicació activa i el suport més ampli de l’electorat, expressats en el vot, en la confiança que les mesures de prevenció sanitària adoptades per les autoritats i el comportament responsable de tothom garanteixen que el diumenge proper es
podrà votar amb seguretat.

Cridem doncs a la participació: votar és segur, votar és necessari i votar és indispensable perfer possible l’impuls polític per sortir de la crisi. Les entitats signants volem cridar tothom a exercir el seu dret de vot amb plena confiança i amb la seguretat que la participació és el millor camí cap al futur.

Barcelona, febrer de 2021

Federalistes d’Esquerres

La Tercera Via: Diàleg i Acord

Plataforma Catalana de Suport al Govern Progressista d’Espanya

Portes Obertes del Catalanisme

Grup Pròleg

Treva i Pau

Unión de Federalistas Europeos UEF