Portes obertes del catalanisme demana a Puigdemont que convoqui eleccions

Portes obertes del catalanisme demana a Puigdemont que convoqui eleccions

2018-12-17T22:35:58+00:0025 d'octubre, 2017|Notícies||

Portes Obertes del Catalanisme demana al President de la Generalitat Carles Puigdemont que, en exercici de les seves atribucions, i en un acte de responsabilitat cap a les institucions i la ciutadania de Catalunya, renuncii a proclamar la DUI i convoqui immediatament eleccions al Parlament. 

Cal evitar així l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola de conseqüències imprevisibles per al nostre autogovern i per a l’estat de les autonomies i que podria agreujar encara més la fractura social, política i econòmica que es dona a Catalunya.

Portes Obertes del Catalanisme crida, en aquest moment crucial,a totes les forces polítiques i entitats cíviques del país a la defensa i millora de l’autogovern, la recuperació de la normalitat i el diàleg ciutadà i institucional.

Barcelona, 25 d’octubre de 2017

Entre els signants d’aquest manifest hi figuren Mario Romeo, Ignasi Rafel, Josep López de Lerma, Ramon Espasa, Jordi Hereu, Jordi Casas, Pere Navarro, Ignasi Farreres, Lluis Alegre, Jordi de Juan, Félix Riera, Joan Torres, Jordi Menéndez, Rafael Pradas, Joan Corominas, Joan Francesc Marco, Xavier Roig, Jordi Sala, Enrique Senabre, Joan Francesc Bañó, Joan Salas, Ana Díaz, Juan Pablo Torrents-Faura, Leopoldo Gay